Zac Efron får tidenes bakrus i Vietnam

Zac Efron får følge av Russell Crowe og Bill Murray i The Greatest Beer Run Ever – en episk historie om øl og mannlig vennskap.

Oscarvinner Peter Farrelly  skal regissere den kommende komedien som nå begynner å ta form. Zac Efron og Russell Crowe får hovedrollene mens Bill Murray får en birolle som opprinnelig var tiltenkt Viggo Mortensen som hadde hovedrollen Farrellys Oscar-vinner Green Book.

Filmen har tittelen The Greatest Beer Run Ever og er basert på virkelige hendelser. Den er basert på New York Times-bestselgeren «The Greatest Beer Run Ever: A Memoir of Friendship, Loyalty, and War» Chick Donohue.

Selvbiografien til Donohue er en vanvittig historie:Etter en fuktig natt på den lokale baren i New York i 1967, legger den tidligere marinesoldaten og nåværende sjømannen «Chick» Donohue ut på et frivillig reise til  fronten under Vietnam-krigen. Han vil snike seg inn i Vietnam for å spore opp barndomsvennene for å gi dem en kald øl og støttende og oppmiuntrende meldinger hjemmefra.

Det blir det største ølløpet noensinne!  Bevæpnet med en ryggsekk full av øl, tar Chick seg til Vietnam og lander i Qui Nhon. Her starter han sin søken og sporer opp de vantro soldatene en etter en. Men ting går fort galt; mens han snakker seg gjennom sjekkpunkter havner han uforvarende inn i farlige situasjoner og får oppleve langt mer av krigen enn han noen gang hadde planlagt.

Opptaket starter i august i Australia eller New Zealand, skriver Deadline. Farrellys første film siden Oscaren for Green Book blir utviklet av Apple, blir dermed å se på Apple TV+.