Nå lanseres en ny versjon av filmen. Regissøren innfrir løftet om en svart-hvitt Zack Snyder’s Justice League – og den er tilgjengelig for strømming i dag.

I forrige uke kom Zack Snyder’s Justice League på HBO Nordic, og fansen så vel som kritikere ser ut til å være enige: denne versjonen er bedre enn «Justice League» som gikk på kino i 2017. Nå kommer svart-hvitt-versjonen.

Snyder har tidligere sagt at filmen hans helst skal oppleves i svart-hvitt og på IMAX-lerretet:

– Min ideelle versjon av filmen er den svart-hvite IMAX-versjonen. For meg er det den som gir fansen den reneste Justice League-opplevelsen.

Om Zack Snyder får sjansen til å vise filmen på IMAX-lerret også i Norge, gjenstår å se. I mellomtiden finner du Zack Snyder’s Justice League: Justice is Grey på HBO Nordic. Og ja, den er fortsatt nesten fire timer lang og i 4: 3-format.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen