Strømmegiganten Netflix har måtte bla opp  450 millioner dollar for å få rettighetene til to oppfølgere til Knives Out, melder amerikansk presse.

Knives Out er et Agatha Christie-duftende detektivmysterium fra 2019 som dreier seg om et dødsfall på et herskapshus som tilhører en eksentrisk familie.
Den første filmen kostet bare 40 millioner dollar, men spilte inn mer enn 300 millioner dollar, ifølge Deadline.

Den første oppfølgeren skal spilles inn i Hellas i sommer.  Rian Johnson (Star Wars: The last Jedi) er nok en gang regissør, og Daniel Craig gjentar rollen som detektiv med en merkelig dialekt.

Det manglet ikke på stjerner i den originale Knives Out-filmen.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen