Robert De Niros Tribeca filmfestival arrangeres med publikum

Tribeca Film Festival arrangeres med publikum til stedet. Det vil være den første store filmfestivalen i USA som holdes fysisk siden pandemien brøt ut.

Tribeca feirer sitt 20-årsjubileum og er planlagt å finne sted utendørs på forskjellige steder i New York ved hjelp av potable kinolerreter, rapporterer The Wrap.

«Tribeca-festivalen ble grunnlagt for å forene folk i kjølvannet av angrepene 11. september. Det gjør vi fortsatt. Mens New York kommer ut av skyggen av covid-19, føles det riktig å gjenforene folk fysisk til vårt 20-årsjubileum,» sier Tribeca stifter Robert De Niro i en pressemelding.

Rundt 45 prosent av kinoene i New York har åpnet igjen etter å ha vært stengt i nesten et år på grunn av pandemien. Festivalen finner sted mellom 9. og 20. juni. Det er foreløpig ikke kjent hvilke filmer som skal vises.