HBO har sluppet en ny spoilerfylt trailer for den siste sesongen av Game of Thrones som en del av feiringen av seriens 10-årsjubileum i april.

17. april er det 10 år siden den første episoden av Game of Thrones ble utgitt på HBO. Det var starten på en av de mest populære og overdådige tv-serier noensinne. HBO feirer dette gjennom hele april ved å gi ut diverse materiale; bak kulissene opp og organiserer et maraton (i USA) der alle episodene vil bli vist på fortløpende.

En ny trailer for den åttende og siste sesongen er sluppet, og den har ført til sinne blant fansen fordi den forteller altfor mye av hva som skjer i serien, rapporterer THR.

Traileren er flott  klipp et og som oppdaterer fansen med de dramatiske høydepunktene og  de siste seks episodene av den Emmy-vinnende serien – men vekker også opp alle slags følelser blant fans som følte den siste sesongen var en enorm skuffelse. .

Her er videoen, som i motsetning til serien vanlige trailere før sesongen, er full av spoilere:

At Game of Thrones-fansen er ivrige har de vist tidligere; sinte fans prøvde å få HBO til å spille inn en ny versjon av forrige sesong gjennom en underskriftskampanje som fikk flere millioner underskrifter, uten at det hjalp… men hvem vet, hvis George R.R.

HBO  har ellers en hel haug med forskjellige Game of Thrones spin-offs under utvikling, hvorav den første sesongen av House of the Dragon forventes å ha premiere i 2022.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen