De beste pokerfilmene fra da bestefar spilte 

Hvis du er en vaskeekte pokerspiller bør du ikke gå glipp av de klassiske pokerfilmene hvor du kan se og lære alle de vanligste (og beste) klisjeene. For virkelig å forstå hvor lenge vi har vært fascinert av spill og gambling på film, bør du selvfølgelig gå langt tilbake i tid og se hvordan poker- og spillemiljøet ble skildret i gamle dager. Derfor har vi laget en liste over de beste pokerfilmene fra den gang bestefar spilte poker.

Poker har etterhvert blitt en sport for noen og enhver, og det spilles poker som aldri før både hjemme i stuene og i særdeleshet på nettet. Hvis du også gjerne vil bli med på bølgen, så finnes det flere gode sider på nettet hvor du kan lære alt om casino på nett for norske spillere, slik at du kan få mest mulig ut av pokerspillet.

Queen High (1930)

To kvinner som eier en barnehage sammen kan ikke bli enige om noe. De spør advokaten sin om råd når de ønsker å oppløse firmaet. Advokaten foreslår i stedet et pokerspill der taperen må være vinnerens tjener i et år. Et kanskje litt overraskende plott, men uten tvil en ekstremt underholdende film.

Sunset Trail (1939)

En klassisk “den gode mot den onde”-film med den fiktive cowboyhelten Hopalong Cassidy i hovedrollen. Den onde Monte Keller kjøper en bondes storfe, myrder bonden og stjeler pengene. Dette finner Hopalong ut av ved å late som han er en nybegynner i pokerverden, for på den måten komme i kontakt med Kellers datter. Han får henne til å sjekke serienumrene på pengene, og til sist ender det i et oppgjør i et pokerspill. 

Loaded Pistols (1948)

Gene Autry og Barbara Britton spiller i denne filmen som handler om et klassisk mysterium om pokermord. Brittons yngre bror blir urettferdig anklaget for et drap under et pokerspill der en mann blir skutt når lyset plutselig slukkes. Gene gjemmer den ettersøkte lillebroren til Britton og gjenskaper så pokerspillet for å finne morderen.

The Cincinnati Kid (1965)

Scenen foregår i New Orleans og The Kid er i byen for å slå den beryktede Lancy Howard (Edward G. Robinson), den beste pokerspilleren i landet. Ved hjelp av en gammel venn og poker dealer kommer Eric Stoner inn i livets high stakes-spill. Med massevis av hevn og romantikk underveis, avsluttes filmen med et spennende pokerklimaks.

Big Hand for a Little Lady (1966)

En familie flytter til en ny by, og mannen bestemmer seg for å bli med på et pokerspill med høy innsats. Han mister nesten alt før han i den siste hånden får et ubeleilig hjerteinfarkt. Kona, som aldri har spilt poker før, tar over og prøver å vinne tilbake det hun tapte.

Kaleidoscope (1966)

Barney er en sleip spiller og juksemaker som må delta i et prestisjetungt pokerspill for å beholde tittelen som «Den heldigste pokerspilleren noensinne». Warren Beattys pokerspill er imponerende realistisk.