Slik skal 10-årsjubileet for «Game of Thrones» feires i helgen

Talkshowet Game of Thrones Reunion med Conan O’Brien vil være tilgjengelig 17. april på HBO Nordic.

Game of Thrones ble en av TV-verdens største suksesser på 2010-tallet og har fremdeles en massiv global fanbase. Lørdag 17. april er det ti år siden den første episoden av fantasy-serien hadde premiere i USA. Den feires i  april under temaet The Iron Anniversary.

The Iron Anniversary er en månedslang feiring av Game of Thrones som skal markere 10-årsjubileet for hitseriens premiere og engasjere ivrige fans med spesialinnhold og gjensyn med minneverdige øyeblikk. Jubileet gir også publikum en anledning til å se frem til neste iterasjon av franchisen, House of the Dragon, som er planlagt å begynne produksjonen i år.

Blant annet kan fans glede seg til å se talkshowet Game of Thrones Reunion Hosted by Conan O’Brien, som ble spilt inn under innspillingen av seriens siste og åttende sesong. Her snakker talkshowvert Conan O’Brien med skuespillerne fra serien.

HBO-serien Game of Thrones var en av TV-historiens største begivenheter og er en av de mest prisbelønte seriene til dags dato. Game of Thrones ble distribuert i 207 territorier verden over og har fremdeles en massiv, global fanskare som fortsetter å ta del i seriens ikoniske univers.

Spesialen Game of Thrones Reunion slippes 17. april på HBO Nordic.

Jubileet følges også av en rekke spesialprodukter som nye Funko Pop-dukker, og Fabergé har produsert et unikt «Imperial egg», inspirert av Daenerys Targaryen. Mikkeller, det danske håndverksbryggeriet, har lansert en serie øl inspirert av «Game of Thrones». Den første ølen i serien heter «Iron Anniversary IPA».