Se de første sju minuttene av «Mortal Kombat» her

HBO Max har sluppet hele åpningsscenen online. Mortal Kombat, basert på de populære videospillene med samme navn som har en stor fanbase. Det er en blodig affære.

Her i Norge har filmen premieredato 18. juni. I USA kommer imidlertid filmen allerede på fredag, både på kino og på strømmetjenesten HBO Max. Nå har de valgt å legge ut de første sju minuttene på Youtube for å peppe opp før premieren.

Sjekk ut klippet her:

Dette er Mortal Kombat

Her får vi følge Cole Young, en MMA-jager som pleide å bli slått for penger, og uvitende om arven hans – og hvorfor Outworlds keiser Shang Tsung har sendt sin beste kriger Sub-Zero, en Cryomancer, for å jakte på Cole. Redd for familiens sikkerhet, begynner Cole å lete etter Sonya Blade ved hjelp av Jax, som bærer den samme mystiske drage-taggen som Cole ble født med.

Snart befinner han seg i tempelet til Lord Raiden, en eldre gud og beskytter av Earthrealm, som gir tilflukt til de som bærer merket. Her trener Cole med de erfarne krigerne Liu Kang, Kung Lao og leiesoldaten Kano, for å forberede seg på kampen sammen med jordens beste mestere mot fiendene fra Outworld i en kamp med høye innsatser for universet. Men vil Cole bli satt på prøve hardt nok til å låse opp arcanaen sin – den enorme styrken i hans sjel – i tide nok til ikke bare å redde familien, men også stoppe Outworld en gang for alle?

Filmen er regissert av australske Simon McQuid.