Dansk komedie med Bjørn Sundquist er tatt ut til Tribeca

Den danske komedien Vildmænd med Bjørn Sundquist er tatt ut til den internasjonale konkurransen i Tribeca Film Festival i New York.

Komedien Vildmænd er spilt inn i Aurland og Lærdal. I filmen møter vi Martin som har stukket av fra alt i Danmark. Han har reist til Norge for å leve i naturen og jakte sin egen mat. Som en skikkelig villmann.

Men når hasjesmugleren Musa plutselig dukker opp i nærheten av leiren hans – blødende og forslått etter en bilulykke – blir Martins selvrealiseringsprosjekt snudd på hodet. Snart må det hardtarbeidende paret rømme over de tøffe fjellene, med norsk politi, Musas rivaler og Martins intetanende kone rett i hælene.

Rasmus Bjerg og Zaki Youssef har hovedrollene i Vildmænd.

Sterk rollebesetning

I hovedrollen finner vi Rasmus Bjerg som spiller den moderne mannen Martin, som prøver å koble seg fra sivilisasjonen og finne seg i de norske fjellene. Bjørn Sundquist har rollen som politimann, mens Sofie Gråbøl har rollen som Martins bekymrede kone Ann. Musa blir portrettert av Zaki Youssef, som debuterte i Ulaa Salims kontroversielle politiske thriller Sønner av Danmark, og har også fått rollen som Assad i den femte  Q-filmen Marco-effekten.

Bjørn Sundquist har rollen  som den erfarne politibetjenten Øyvind.

Vildmænd er regissert av Thomas Daneskov. Han har skrevet manuset sammen med Morten Pape. Filmen er samprodusert med Handmade Films i Bergen.