Nå kommer Helena Bergströms «Dancing Queens» – se teaseren

Helena Bergström er tilbake – denne gangen som regissør av Netflix-filmen Dancing Queens med handlingen lagt til en dragklubb på den svenske vestkysten. I dag slippes den første teaseren og en premiedato.

Helena Bergströms egen datter, Molly Nutley, tester livet som drag queen i filmen hvor hun spiller den Dylan Pettersson – en 23 år gammel jente fra en liten øy i Bohuslän-skjærgården med store dansambisjoner. Når hun blir overtalt til å rydde opp i dragklubben Queens, som kjemper for sin overlevelse, oppdager klubbens stjernedanser og koreograf (Fredrik Quinones) ved en tilfeldighet Dylans talent. Hun er desperat etter å være med på showet, men hun er en jente og det er en dragshow. Men der det er vilje, er det vei.

Dancing Queens er regissert av Helena Bergström, som sammen med Denize Karabuda også er manusforfatter. Joana Sorobetea fra Sweetwater Productions er filmens produsent med Helenas ektmann Colin Nutley og Mikael Bergkvist som utøvende produsenter. Kostymene er skapt av den svenske motedesigneren Camilla Thulin, og norske Gaute Storaas har komponert musikken.

Drag Queens kommer på Netflix 3. juni.