Oscar-vinneren «Nomadland» kommer nå på Disney+

Beste film, beste regissør og beste skuespillerinne. Nomadland tok som forventet hjem de tre tunge premiene. Strømmepremieren på Oscar-vinneren med Frances McDormand i hovedrollen kommer allerede fredag ​​30. april.

Det finstemte og melankolske dramaet følger Fern (Frances McDormand) er nylig blitt enke. Hun forlater sitt hjem i Empire, Nevada, et sted som nå har blitt et tomt skall og til og med mistet sitt postnummer etter at anlegget som sysselsatte Fern og mannen stengte ned for godt for mange år siden. Hun blir nomade, bor i sin varebil og finner sesongarbeid når og hvor hun kan, og oppdager en annen side av USA underveis. Hun er ikke hjemløs, korrigerer Fern en bekjent – hun er husløs. Hun er ikke spesielt ulykkelig og tilpasser seg nomadelivet.

LES ANMELDELSE AV NOMADLAND HER

– Mitt lykkeligste øyeblikk i går kveld var da Fran vant. Folk skjønner ikke hva hun har gjort som produsent og som skuespiller. Hvor åpen og sårbar hun har vært. Og hvor mye hun har hjulpet meg med å lage denne filmen. Hun er virkelig Nomadland, så jeg er så glad for at hun mottok den prisen, sa Zhao under et intervju umiddelbart etter gallaen.

Allerede fredag ​​30. april vil filmen bli sluppet på Disney+ for alle abonnenter uten ekstra kostnad.