Se nå! Den første traileren til Spielbergs «West Side Story»

The Walt Disney Company har sluppet den første teasertraileren for Steven Spielbergs filmadaptasjon av musikalen «West Side Story» som kommer på kino i desember 2021.

 Musikalen  er regissert av Oscar-vinner Steven Spielberg, med et manus fra Pulitzer Prize og Tony Award-vinner Tony Kushner. Filmen West Side Story bygger på det originale Broadway-showet (1957), med manus av Arthur Laurents, musikk av Leonard Bernstein, musikktekst av Stephen Sondheim og konsept, regi og koreografi av Jerome Robbins.

West Side Story forteller den klassiske historien om rivalisering og kjærlighet i New York City i 1957. I denne nytolkningen av musikalen finner vi i hovedrollene Ansel Elgort (som spiller Tony) og Rachel Zegler (Maria) samt Ariana DeBose (Anita) og David Alvarez (Bernardo).

West Side Story kommer på kino i desember 2021.