«Godzilla vs Kong» får en oppfølger

Monsterhiten Godzilla vs Kong får en oppfølger. Filmselskapet Legendary ønsker å fortsette med flere filmer fra MonsterVerse, og helst med Adam Wingard tilbake i registolen, skriver Hollywood Reporter.

Filmen har allerede spilt inn over 400 millioner dollar over hele verden, noe som gjør den til den mest lukrative filmen siden pandemien brøt ut. Ganske utrolig med tanke på at den forrige monsterfilmen, Godzilla II: King of the Monsters, spilte inn 386 millioner dollar (med helt åpne kinoer og ingen covid-19 som holdt folk hjemme).

Godzilla vs Kong har god hjelp for en kinobransje som har blitt tvunget i kne av pandemien.

Hva kan oppfølgeren handle om da? Det sies at Wingard ønsker å dykke dypere ned i Hollow Earth, en verden som er skjult inne i planeten vår og presenteres i Godzilla vs Kong. Et tittelforslag kan gi fansen en idé om handlingen: Son of Kong har blitt diskutert som et mulig alternativ.

Godzilla vs Kong er den fjerde delen i MonsterVerse, hvor vi tidligere fikk Godzilla (2014), Kong: Skull Island (2017) og Godzilla II: King of the Monsters (2019). Filmen har norsk premiere 21. mai.