Ken Loachs  drama Sorry We Missed You

Paramount+ blir i dag tilgjengelig på egen app i Norge

Strømmetjenesten Paramount + vil i dag være tilgjengelig for alle forbrukere i Norge gjennom egen app.

Paramount + finner du online på ParamountPlus.com, så vel som på mobile enheter og tilkoblede TV-enheter via sin egen app, tilgjengelig for iOS, Android, Apple TV og AndroidTV.

Paramount + tilbyr tusenvis av episoder og filmer, og vil også være hjemmet til kommende Showtime-premiere, originale serier fra Paramount + og utvalgte filmer fra Paramount Pictures. Den nye streamingtjenesten har også et bredt spekter av innhold fra blant annet MTV, Nickelodeon og Comedy Central.

Tjenesten ble lansert tidligere i år via lokale partnere (Allente, Boxer, Tele2, Telenor og Telia), men er nå utgitt som en frittstående app direkte til forbrukerne. Prisen for et abonnement er 69 kroner i måneden.

– Vi er veldig glade for å kunne tilby våre nordiske seere det beste innholdet fra våre kjære merkevarer på vår egen plattform til en pris som er betydelig lavere enn mange andre streamingtjenester. Forrige måneds partnerlansering var veldig vellykket, og nå er vi glade for å gi enda flere muligheten til å utforske Paramount +, sier Jesper Dahl, nordisk sjef for ViacomCBS i en pressemelding.

Eksklusive serier

Alle de tre sesongene av Yellowstone med to Kevin Costner er blant seriene på Paramount+.

Tjenesten tilbyr Paramount+ Original-serier og eksklusive serier, slik som alle sesongene av No Activity, med kjente navn som Will Ferrell, Bob Odenkirk og Dylan McDermott på rollelisten. Alle de tre sesongene av Yellowstone med to ganger Oscar-vinner Kevin Costner i hovedrollen er tilgjengelig, mens den fjerde sesongen kommer snart. Two Weeks to Live, The Twilight Zone, Everyone is Doing Great, Mirage, The Coroner, For Heaven’s Sake og Dani Who? er blant de andre store seriene på tjenesten. Den etterlengtede, nye sesongen av MTVs realityhit The Hills: New Beginnings får premiere senere i mai. Brooklyn-komedien Flatbush Misdemeanors fra Showtime får premiere i juni.

Tidligere annonserte premierer inkluderer antologiserien drama The First Lady, regissert av  danske Susanne Bier, med og Viola Davis i rollen som den tidligere førstedamen Michelle Obama, i tillegg til serier som den nye Dexter-sesongen, Halo, The Man Who Fell To Earth og American Rust.

 Blant arkivtitlene i 2021 finner vi serier som South Park, Broad City, Geordie Shore, Dexter, Ray Donovan, Billions, The Affair, Black Monday og City on a Hill. Alle sesongene av den legendariske serien Frasier vil være tilgjengelig i juni.

Stort filmbibliotek

Ken Loachs  drama Sorry We Missed You er blant filmene i Paramount+ biblioteket.

Filmelskere kan fråtse i hundrevis av spennende titler, deriblant nye filmer som The Outpost, med Scott Eastwood og Orlando Bloom, Come Away med Angelina Jolie, Ken Loachs  drama Sorry We Missed You og høyoktanthrilleren 21 Bridges.

Paramount+ er også hjemme til noen av verdens mest ikoniske filmserier og største klassikere, som Francis Ford Coppolas monumentale Gudfaren-trilogien, den tidløse musikalen Grease, Steven Spielbergs høyt anerkjente Indiana Jones-serie, Brian De Palmas’ mesterverk De ubestikkelige, og gjennom året blir enda flere ikoniske filmer lagt til på tjenesten.