Henriette Steenstrups nye Viaplay-serie Pørni er den mest sette norske serien på strømmetjenesten noensinne i løpet av de første 24 timene. Den kritikerroste dramaserien setter samtidig norsk salgsrekord etter ett døgn.

Søndag var det premiere på Henriette Steenstrups nye dramaserie Pørni, og på forhånd var det knyttet store forventninger til serien som har høstet femmere og seksere fra anmeldere i hele landet.

Etter det første døgnet kan NENT Group konkludere med at lanseringen har vært en braksuksess, med både salgs- og seerrekord for Viaplays nyeste norske serie.

Serien om Pernille Middlethon og familien hennes har hele 86 prosent flere norske seere enn 2. plassen på listen etter 24 timer, og 48 prosent flere salg.

– Jeg er overveldet av alle tilbakemeldingene! Det har vært en aldeles vidunderlig mottakelse og det er en stor lettelse at så mange faktisk har sett på Pørni. Tusen takk til hver eneste en av dere, sier en fornøyd serieskaper Henriette Steenstrup.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen