Spielbergs neste film heter The Fabelmans og er løst basert på hans eget liv. Den blir beskrevet som et veldig personlig prosjekt for regissøren, som henter inspirasjon fra hans egen barndom og oppvekst i en jødisk familie.

Jakten pågår nå for to unge skuespillere som vil dele hovedrollen som Sammy, en i 7-årene og en i tenårene, skriver Slahfilm. Casting-regissør Cindy Tolan, som tidligere jobbet med Spielberg på den kommende nyinnspilling av West Side Story, holder ten åpen audtion for de de hovedrollene som «Sammy» i The Fabelmans. 

Filmen blir regissørens mest personlige prosjekt, siden den løst er basert på hans egen barndom og oppveksten i Arizona.Allerede klare for filmen er Michelle Williams (som mor), Paul Dano (som far) og Seth Rogen (som favorittonkel).

Spielberg skriver manuset sammen med Tony Kushner, som har skrevet manus for filmer som München, Lincoln og den kommende West Side Story, og den fremdeles uproduserte The Kidnapping of Edgardo Mortara. Dette blir første gangen på tjue år at Spielberg skriver et manus. Sist han fikk en skrivekreditt var på  A.I. – Artificial Intelligence i 2001.

Steven Spielbergs neste storfilm, West Side Story, kommer på kino 10. desember i år.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen