Her er nye Olsenbanden

Opptakene til Olsenbanden – Siste skrik er i gang og spekulasjonene over hvem som skjuler seg bak silhuetten av den velkjente banden har vært mange.

Nye Olsenbanden består av: Egon Olsen (Anders Baasmo), Benny Fransen (John Carew)  og Kjell Jensen (Elias Holmen Sørensen).

– Jeg har alltid vært opptatt av vår bransjes historie, og skuespillerkollegaene som har gått foran oss i generasjoner, så det er både ærefullt og artig å få være med på et sånt prosjekt. Hallvard kjenner jeg fra før; alltid full fres og dedikasjon. Og med John og Elias i banden er det virkelig en fryd å gå på jobben om dagen, sier Anders Baasmo

– Disse guttene er en fest å få jobbe med! De går tungt inn i oppgaven og med stor respekt for arven fra de gamle filmene. De skal være godt gjenkjennelige både for de som har et nært forhold til de gamle filmene, selv om de skal gjøre sine tolkninger av rollene, sier regissør Hallvard Bræin

Olsenbanden er tilbake slik som du husker dem! Nesten. Oslo er blitt en moderne by, men Egon, Benny og Kjell er stadig på jakt etter det store kuppet som skal gjøre dem til millionærer. Nå har Egon lagt den perfekte plan: de skal bryte seg inn i det nye Munchmuseet i Bjørvika og stjele «Skrik». Alt er taima og tilrettelagt, men det er også andre som har fått kjennskap til planene og lovens lange arm med Hermansen i spissen gjør det de kan for å stoppe banden.