Nylig lanserte Paramount+ har sikret seg Antoine Fuquas nye sci-fi/action Infinite. Filmen hopper over kinoene og vil vises eksklusivt på strømmetjenesten.

Infinite blir den første store originalfilmen på strømmetjenesten.I filmen spiller Mark Wahlberg en mann som plages av rare minner – en hemmelig gruppe kalt Infinitive informerer ham om at de er fragmenter fra noen av hans tidligere liv. Den overnaturlige thrilleren utvikler seg til en kamp mot klokka når Chiwetel Ejiofor av en eller annen grunn truer med å ødelegge menneskeheten. Infinite kommer på Paramount+  i juni, skriver Deadline.

Bob Bakish, administrerende direktør i ViacomCBS, kunngjorde også at Paramount+ planlegger å utvide filmkatalogen i juni. Rundt 1000 filmer vil bli lagt til for å tilby kunder over 2500 titler – i det minste i USA.

Filmtilbudet på strømmetjenesten varier mellom markedene, og tilbudet i Norden er langt fra det samme som i USA. Det er ikke bekreftet at Infinite går rett på strømming i Norden. Paramounts planer om å strømme store filmer som Mission: Impossible 7 og A Quiet Place Part II på tjenesten bare 45 dager etter kinopremieren, gjelder for eksempel bare i USA.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen