Paramount+ skal slippe en ny originalfilm ukentlig

Strømmekrigen har blitt så voldsom at det ikke er nok lenger å ha et stort bibliotek med titler og en lav månedlig pris. Du må ha ekstra agn for å tiltrekke deg abonnenter.

Netflix fikk massevis av publisitet da de kunngjorde at de skulle gi ut en ny film til streaming hver eneste uke i året i 2021. HBO Max gjorde et grep ved å ha på premiere hver eneste av Warner Bros.’ 2021-utgivelser samme dag som kinopremieren. Disney+ har sendt Star Wars– og Marvel-serien til streaming som fortløpende serier.

Nå svarer nykommeren Paramount+. I et forsøk på å konkurrere med de større nettstedene, har de kunngjort at de slipper 1000 ny titler i juni, noe som fører til at totalt tilgjengelig på nettstedet blir «over 2500». Ifølge The Hollywood Reporter inkluderer planen deres å gi ut en originalfilm hver uke i 2022. Før det har de fått Infinite med Mark Wahlberg som opprinnelig var planlagt for kino. Filmen var først planlagt sluppet august 2020, og ble deretter presset tilbake til september i år. I stedet går den nå rett til Paramount+ i neste måned.

Nettstedet vil også ha Paramount sine 2021 sommerfilmer – som A Quiet Place Part II, Paw Patrol og en ny Paranormal Activity – 45 dager etter at de har premiere på kino. Spørsmålet er om det er nok til å slåss med Netflix og Disney+.