Den britiske regissøren Edgar Wright er kanskje ikke den første filmskaperen du tenker på når du ser for deg en psykologisk grøsser. Wright er mer kjent for sin hysteriske Cornetto-trilogi (Hot Fuzz, Shaun of the Dead og World’s End), tre filmer laget i samarbeid med blant annet skuespiller Simon Pegg og produsent Nira Park.

Men nå er altså Edgar Wright snart klar med den psykologiske grøsseren Last Night in Soho, med Thomasin McKenzie og Anya Taylor-Joy i hovedrollene. Også på rollelisten er halv-norske Sunnøve Karlsen.

Det er ikke mange filmer som skremmer meg lenger, men bare traileren av denne ga meg frysninger. Traileren kan du se her:

 

Om forfatter

Eirik Bull er filmjournalist og kritiker. Han har utdanning innen film- og tv-produksjon, markedsføring og merkevareledelse. Eirik er redaktør for den engelskspråklige filmnettsiden FilmLore og er skriver frilans for Cinema. Han har en stor interesse for science fiction, fantasy, mytologi og popkultur.

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen