Warner Bros. har hyret Todd Phillips til å skrive en oppfølger til til suksessfilmen om Gotham Citys klovn, skriver Hollywood Reporter.

Det har gått rykter om Joker 2 helt siden filmen kom ut. Nå skriver Hollywood Reporter at Todd Phillips er en av manusforfatterne som skriver en oppfølger. Phillips og Scott Silver skrev den første filmen som introduserte en alternativ versjon av Joker, klovnen som spredte terror og kaos på gatene i Gotham.

Phillips, som også regisserte Joker, har tidligere sagt at han ikke vil gjøre et sekund hvis han ikke finner «et tilstrekkelig tiltalende tema» igjen.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen