Netflix byr på Geeked Week

Netflix byr på nerdeuke med trailere, eksklusive nyheter og gjesteopptredener. Geeked Week foregår mellom 7. og 11. juni. 

Ettersom den store årlige Comic Con-messen i San Diego nok en gang avlyses på grunn av koronakrisen, savner mange sjansen til å vise frem sine nye og spennende prosjekter. Det blir en hel uke full av eksklusive kunngjøringer og det vi liker best: trailere.

Noen prosjekter som vi vil lære mer om er den andre sesongen av The Witcher, den overdådige fantasy-serien Sandman som er basert på Neil Gaimans tegneserie med samme navn, Den animerte tv-serien The Cuphead Show basert på spillet med samme navn og live action-filmatiseringen av den klassiske anime-serien Cowboy Bebop.

Annet som er lovet i løpet av Geeked Week er  Masters of the Universe: Revelation, Lucifer, The Umbrella Academy, Resident Evil, Sweet Tooth og mye mer.

Hold øye med Netflix egne plattformer på Youtube, Facebook og Twitch fra mandag kl 18. Mer infor finner du her.