Netflix byr på nerdeuke med trailere, eksklusive nyheter og gjesteopptredener. Geeked Week foregår mellom 7. og 11. juni. 

Ettersom den store årlige Comic Con-messen i San Diego nok en gang avlyses på grunn av koronakrisen, savner mange sjansen til å vise frem sine nye og spennende prosjekter. Det blir en hel uke full av eksklusive kunngjøringer og det vi liker best: trailere.

Noen prosjekter som vi vil lære mer om er den andre sesongen av The Witcher, den overdådige fantasy-serien Sandman som er basert på Neil Gaimans tegneserie med samme navn, Den animerte tv-serien The Cuphead Show basert på spillet med samme navn og live action-filmatiseringen av den klassiske anime-serien Cowboy Bebop.

Annet som er lovet i løpet av Geeked Week er  Masters of the Universe: Revelation, Lucifer, The Umbrella Academy, Resident Evil, Sweet Tooth og mye mer.

Hold øye med Netflix egne plattformer på Youtube, Facebook og Twitch fra mandag kl 18. Mer infor finner du her.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen