Trailerpremiere: Soderberghs gangsterdrama «No Sudden Move»

Steven Soderbergh er tilbake bak kameraet med en stjernespekket rollebesetning med blant annet Benicio del Toro  og  Ray Liotta.
Filmskaperen Steven Soderbergh er tilbake med en ny spillefilm allerede i sommer. Nå kommer den hardkokte gangster-thrilleren No Sudden Move, som foregår i Detroit. I 1955 hyres en gruppe småkriminelle for å stjele ny bilteknologi. Når planen deres går veldig galt, vever deres søken etter hvem som ansatte dem inn i et nettverk som går på kryss og tvers gjennom den rasedelte byen.

Filmen, som ble spilt under pandemien, får verdenspremiere på Tribeca Film Festival.

– For et år siden var jeg fanget i Tribeca, og jeg kunne aldri tro at vi ville komme tilbake 12 måneder senere med en ny film for å bli vist til et ekte publikum. Jeg er veldig glad, kommenterer Soderbergh i en pressemelding.

I stjernespekket rollebesetning ser vi Don Cheadle, Benicio del Toro, David Harbour, Ray Liotta, Jon Hamm, Brendan Fraser, Kieran Culkin, Amy Seimetz og Julia Fox.

 

No Sudden Move slippes på amerikanske HBO Max 1. juli. Vi har foreløpig ingen norsk premieredato for filmen.