Gerard Butler vender tilbake til «Greenland»

Nå er det klart at katastrofefilmen Greenland fra 2020 får et fortsettelse. Gerard Butler kommer tilbake i katastrofefilmen Greenland: Migration.

Gerard Butler og Morena Baccarin kommer tilbake som familien som prøver å søke tilflukt på Grønland når jorden går under. En gigantisk komet på kollisjonskurs mot planeten vår. Men kan det være en sjanse for å overleve i en bunker på Grønland? Det var opptakten i filmen der vi følger Garrity-familiens kamp for å overleve.

I oppfølgeren Greenland: Migration har katastrofen allerede skjedd. Familien blir tvunget til å forlate sin trygge bunker og legge ut på en farlig reise gjennom et frossent Europa for å finne sitt nye hjem. Ric Roman Waugh er igjen ansvarlig for regien.
Det første Greenland- overgikk forventningene da den hadde kinopremiere sommeren 2020, midt under den pågående pandemien.

– Greenland snakket om menneskeheten vår midt i en global katastrofe, og viste hva folk er i stand til å gjøre mot hverandre, både gode og onde gjerninger, når livet står på spill. Ironien er at vi laget filmen før Covid19 og så mange scenarier går i oppfyllelse. Jeg ser frem til neste kapittel i Garrity-familiens historie, kommenterer regissøren i en pressemelding.