Zoë Kravitz regisserer Channing Tatum i «Pussy Island»

 Channing Tatums neste hovedrolle blir i  thrilleren Pussy Island skal han spille teknologimogulen, filotropen og milliardæren Slater King, som eier en privat øy der handlingen foregår.

En ung cocktailservitrise har blikket på ham og klarer å nestle seg inn i hans indre sirkeler. Men hun oppdager snart at festøya skjuler noe virkelig stygt.

Filmen blir regissert av skuespillerinnen Zoë Kravitz (The Batman, Big Little Lies), som har skrevet manus sammen med E.T. Feigenbaum. Tittelen Pussy Island var først en spøk som fikk en annen betydning, forteller Kravitz til Deadline:

– Som kvinne i denne bransjen har jeg møtt ganske vill oppførsel av det motsatte kjønn. Tittelen var først ment som en vits, et sted hvor folk kunne ta kvinner, feste og ha det gøy. Handlingen utviklet seg til noe annet, men tittelen har nå flere betydninger. Men det er også en leken film, sier regissøren.