Både kritikere og publikum liker hevnthrilleren Nobody. Nå er det klart for en oppfølger. Regissør Ilya Naishuller og manusforfatter Derek Kolstad  jobber med ett nytt manus.

Vår anmelder skrev at «Nobody er en underholdende, hardtslående og overraskende morsom actionfilm, hvor Bob Odenkirk får flekset sjangermuskler ingen ville trodd han hadde.»

Og snart kan det være mer action for Bob Odenkirk. I følge et nytt intervju med regissør Ilya Naishuller jobber manusforfatter Derek Kolstad («John Wick») allerede med et nytt manus.

– Det er mange flere historier du kan fortelle i samme verden, med karakteren Hutch. Jeg vet at Derek har begynt å skrive en oppfølger.

LES VÅR ANMELDELSE AV NOBODY HER

Og kanskje er det til og med tid for at kona, spilt av Connie Nielsen (Wonder Woman), å få flere actionscener, ifølge Naishullers sitat til Joblo. Regissøren legger imidlertid til at Nobody 2 ennå ikke har fått grønt lys:

Tiden vil vise om det skjer, men vi har plantet alle nødvendige frø.

 

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen