Lars Klevberg hadde stor suksess med Child’s Play. Nå er han klar til å skyte Be My Eyes med Sam Raimi som produsent.

Lars Klevberg fra Mysen har skapt seg en karriere i Hollywood. Det begynte med Polaroid som forsvant i dragsuget til Weinstein.  Child´s Play ble hans store gjennombrudd. Bare ideen om å gjør en nyinnspilling av Tom Hollands skrekkfilm fra 1988 var i seg selv et dristig grep, men Lars Klevberg lyktes med å lage en film som ble elsket av både kritikere og fansen.

 

Child’s Play ble Lars Klevbergs store gjennombrudd.

Med på laget  til den nye sjangerfilmen, Be My Eyes, har produksjonsteamet også Paramount Pictures. Manus skrevet av Jud Cremata. et er Pet Sematary-forfatteren Jeff Buhler bearbeider for tiden manuset, skriver Deadline.

Skremmende

Be My Eyes følger en kvinnelig jusstudent som frivillig mottar anonyme videosamtaler fra blinde mennesker gjennom en app for å hjelpe dem med å «se» og gjøre enkle oppgaver. En natt blir hun trukket inn i en kamp mot tiden når hun får en skremmende samtale fra en blind kvinne midt under en bortføring.

Filmen kommer fra Crawl-produksjonsteamet til Sam Raimi og Craig Flores. Nettstedet bemerker at Crawl, regissert og produsert av Alexandre Aja og med Kaya Scodelario i hovedrollen, var en lønnsom film for Paramount i fjor, og spilte inn 92 millioner dollar med en på en produksjonskostnad på 13,5 millioner dollar.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen