Rachel Zegler får hovedrollen i Disneys nyinnspilling av Snøhvit. Hun har ennå ikke rukket å debutere på kinolerretet. Først blir hun å se i Spielberg-versjonen av musikalen West Side Story.

Disney har lenge jobbet med en live-vwersjon berømte animasjonsfilmen, og nå har de startet castingsprosessen. Tittelrollen går til  Rachel Zegler.

Som syttenåring fikk Zegler en av hovedrollene i Steven Spielbergs versjon av West Side Story, som også blir hennes aller første filmrolle. Tidlig materiale fra musikalen skal ha virkelig imponert castingteamet bak Snow White.

– Rachels ekstraordinære stemme er bare begynnelsen på hennes gaver. Hennes styrke, intelligens og optimisme vil være viktig for å gjenoppdage gleden over denne klassiske Disney-sagaen, sier filmregissøren Marc Webb til Deadline.
Snøhvit og de syv dvergene er Disneys første spillefilm med nesten 85 år på nakken. En av grunnene til at nyinnspillingen har latt vente på seg skal være at Disney ville forsikre seg at filmmusikken blir helt riktig. Bak det står duoen Benj Pasek og Justin Paul, som også skrev lydsporet til La La Land og den kommende Dear Evan Hansen.

Disneys Snøhvit og de syv dvergene (1937) bygger på brødrenes Grimms klassiske eventyr.

Zegler debuterer på kinolerret den 10. desember når West Side Story har premiere. Tidligere i år ble det også avslørt at hun spiller i oppfølgeren til Shazam!, som for øyeblikket blir filmet.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen