Neste uke er det klart for  Black Widow fra Marvel Studios. Filmen kommer på kino 7. juli og Disney+ Premier Access 9. juli. Flere scener i Black Widow er filmet i Norge.

– Vi finner Natasha Romanoff i Norge med god grunn, sier medprodusent Brian Chapek. «Ross jakter på Natasha (Scarlett Johansson) for å ha brutt Sokovia-avtalen,» sier han. “Hun finner veien til Norge. Hun er en flyktning på flukt – men det er bare begynnelsen på problemene hennes.»

Flere av filmens scener ble spilt i Sæbø på Sunnmøre og teamet flyttet deretter til Trollstigen.

Handlingen i Black Widow er satt til tiden før Avengers: Infinity War.  Filmen foregår i etterkant av Captain America: Civil War,,Natasha har brutt Sokovia-avtalen, forrådt sekretær Ross, og Avengers finner seg oppløst. I begynnelsen av filmen er Natasha desperat etter å unndra seg Ross og forlate amerikansk jord. Når hun får en mulighet til å starte på nytt, innser hun raskt at det er mørkere krefter der ute i verden som tvinger henne til å ta grep.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen