Black Widow/Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) in Marvel Studios' BLACK WIDOW, in theaters and on Disney+ with Premier Access. Photo by Jay Maidment. ©Marvel Studios 2021. All Rights Reserved.

Flere scener fra «Black Widow» er spilt inn i Norge

Neste uke er det klart for  Black Widow fra Marvel Studios. Filmen kommer på kino 7. juli og Disney+ Premier Access 9. juli. Flere scener i Black Widow er filmet i Norge.

– Vi finner Natasha Romanoff i Norge med god grunn, sier medprodusent Brian Chapek. «Ross jakter på Natasha (Scarlett Johansson) for å ha brutt Sokovia-avtalen,» sier han. “Hun finner veien til Norge. Hun er en flyktning på flukt – men det er bare begynnelsen på problemene hennes.»

Flere av filmens scener ble spilt i Sæbø på Sunnmøre og teamet flyttet deretter til Trollstigen.

Handlingen i Black Widow er satt til tiden før Avengers: Infinity War.  Filmen foregår i etterkant av Captain America: Civil War,,Natasha har brutt Sokovia-avtalen, forrådt sekretær Ross, og Avengers finner seg oppløst. I begynnelsen av filmen er Natasha desperat etter å unndra seg Ross og forlate amerikansk jord. Når hun får en mulighet til å starte på nytt, innser hun raskt at det er mørkere krefter der ute i verden som tvinger henne til å ta grep.