Innspillingen av «Black Panther: Wakanda Forever» har startet

Arbeidet med oppfølgeren til  Black Panther er offisielt i gang. I går startet produksjonen i Pinewood Studios i Atlanta med Ryan Coogler tilbake i registeret, skriver Variety.

Det store spørsmålet er selvfølgelig hvordan Black Panther: Wakanda Forever vil fremstille uten hovedpersonen, King T’Challa alias superhelten Black Panther, etter Chadwick Bosemans død i fjor. Handlingen holdes fortsatt hemmelig, men produsent Kevin Feige lover en respektfull fortsettelse:

– Det er selvfølgelig emosjonelt uten Chad. Men alle gleder seg veldig til å bringe publikum og fans tilbake til Wakanda. Vi vil gjøre det på en måte som gjør Chad stolt, sier Feige.

Det er heller ikke klart hvilke skuespillere som er med Men en sikkert gjetning er at Danai Gurira, Letitia Wright, Daniel Kaluuya, Winston Duke, Lupita Nyong’o og Angela Bassett vil gjenta sine roller.

Black Panther fra 2018 ble en av Marvel Studios’ største filmsuksesser med 1,35 milliarder dollar innspilt, og en kulturelt viktig milepæl. Det ble også den første superheltefilmen som noensinne er nominert til Oscar for beste film.

Oppfølgeren Black Panther: Wakanda Forever kommer på kino i juli 2022.