Den nye sci-fi-filmen med Mark Wahlberg slippes på strømming i sommer

Sci-fi-filmen Infinite med Mark Wahlberg slippes på strømmetjenesten Paramount+ den 11.august.  Filmen er den mest sette filmen på strømmetjenesten i USA.

Mark Wahlberg har hovedrollen i science fiction-filmen Infinite. Evan McCauley (Mark Wahlberg) hjemsøkes av minner om steder han aldri har besøkt og ferdigheter han aldri har lært.

Selvmedisinert og på grensen til et nervesammenbrudd, kommer han i kontakt med en hemmelig gruppe kalt «The Infinites» som avslører at minnene hans kan være ekte – men at de er minner fra tidligere liv. «The Infinites» er valgt for å bli gjenfødt med minner og kunnskap samlet gjennom århundrene for å beskytte menneskeheten.

Med hemmeligheter begravet i sin egen fortid, må Evan nå grave i minnene for å redde menneskeheten fra Bathurst (Chiwetel Ejiofor) som prøver å avslutte alt liv på jorden for å stoppe det han ser som en forbannelse, en endeløs syklus av reinkarnasjon.

Ved siden Wahlberg, består rollelisten i Infinite av store navn som Chiwetel Ejiofor, Sophie Cookson, Jason Mantzoukas, Rupert Friend, Liz Carr, Toby Jones og Dylan O’Brien.

Infinite er basert på boken The Reincarnationist Papers av D. Eric Maikranz og regissert av Antoine Fuqua.