Herman Tømmeraas og Eili Harboe er i gang med «Marerittet»

Opptakene til skrekkfilmen Mareritteter nå i full gang på Vestlandet. Du kan forberede deg på en intenst spennende og grøssende kinoopplevelse med Eili Harboe og Herman Tømmeraas  i hovedrollene.

Det unge paret Mona Eiøli Harboe) og Robby (Herman Tømmeraas) har nettopp kjøpt sin første leilighet sammen, et oppussingsprosjekt i en gammel bygård. Mens Robby bruker all sin tid på jobb, pusser Mona opp leiligheten alene.

Etter at en familietragedie rammer paret i naboleiligheten, begynner Mona plutselig å plages av voldsomme og uvanlig livaktige mareritt. Nettene blir etter hvert så ille at hun søker hjelp hos en søvnekspert, etter anbefaling fra naboen, for å lære å ta kontroll over det hun opplever i de skremmende drømmene. Samtidig som hun innser at marerittene er noe mer enn bare drømmer, som om noe eller noen prøver å bryte gjennom til vår verden, oppdager Mona at hun er gravid.

Søvnløs og i en fryktinngytende tilstand mellom drøm og virkelighet, blir Mona tvunget til å ta et dramatisk og kanskje livsfarlig valg for å beskytte seg og sin unge familie.

Debutant

Manusforfatter og regidebutant Kjersti Helen Rasmussen er over seg av begeistring for at hun fikk med seg toppvalgene sine.
– Jeg er vanvittig heldig som får jobbe med to av Norges dyktigste unge skuespillere. Vi jobber alle hardt for å lage en film som vil fungere på det store lerretet, og jeg er trygg på at Eili og Herman vil skape liv i rollefigurene på en måte som når helt ut til publikum, sier regissør Kjersti Helen Rasmussen.

Marerittet får kinopremiere høsten 2022.