«Downton Abbey 2» får en ny premieredato

Fans som hadde håpet å oppleve Downton Abbey til jul, må tåle et par måneder ekstra. Film nummer to har fått ny premieredato.

Downton Abbey 2, den andre spillefilmen basert på den suksessrike britiske serien, har nettopp fått utgivelsesdatoen fra 22. desember til 18. mars 2022, skriver Deadline.

Filmingen startet i våres, og vil fortsette til august. Skuespillerne fra forrige film kommer tilbake, men også folk som Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye og og Dominic West blir med i rollebesetningen denne gangen.

Manuset er igjen skrevet av Julian Fellowes, skaperen av serien, mens Simon Curtis (My Week With Marilyn, Good Bye Christopher Robin) er regissør.

Den første filmen hadde handlingen lagt til 1927 og fulgte familien Crawley og deres tjenere på Downton Abbey godset, sammen med utfordringene de møtte under et besøk av medlemmer av den britiske kongefamilien. Det vi hittil vet om Downton Abbey 2 er at vi får se mange gamle, kjære karakterer igjen, men ellers er lite av handlingen kjent.