Antonio Banderas er det neste store navnet som er klart for den kommende «Indiana Jones 5» som får kinopremiere neste sommer, hvis alt går som planlagt.

Det er nå  klart at Antonio Banderas er neste stjerne som er klar for den eventyrlystne arkeologens etterlengtede comeback i Indiana Jones 5, skriver Deadline. Antonio Banderas ble nominert til Oscar for sin rolle i det Aldomovar-dramaet Pain and Glory, og er kinoaktuell i  The Hitman’s Wife’s Bodyguard. Han spiller også i Sonys kommende Uncharted-film, basert på den populære videospillserien til Playstation.

I tillegg til at Harrison Ford returnerte som den ikoniske Indiana Jones, er det også kjent at blant andre Mads Mikkelsen, Phoebe Waller-Bridge, Boyd Holbrook og Shaunette Renée Wilson er med i Indiana Jones 5.

Steven Spielberg, som regisserte de første fire fiulmene, har overlevert regissørrollen til James Mangold. Også på lydsiden er de kjente navnene, da John Williams kommer tilbake for å komponere filmens musikk.

Hvis alt går som planlagt, vil Indiana Jones 5 slippes på kino 29. juli neste år. Bortsett fra alle navnene, er detaljene praktisk talt fraværende om hva filmen egentlig handler om.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen