Antonio Banderas klar for stjernespekket «Indiana Jones 5»

Antonio Banderas er det neste store navnet som er klart for den kommende «Indiana Jones 5» som får kinopremiere neste sommer, hvis alt går som planlagt.

Det er nå  klart at Antonio Banderas er neste stjerne som er klar for den eventyrlystne arkeologens etterlengtede comeback i Indiana Jones 5, skriver Deadline. Antonio Banderas ble nominert til Oscar for sin rolle i det Aldomovar-dramaet Pain and Glory, og er kinoaktuell i  The Hitman’s Wife’s Bodyguard. Han spiller også i Sonys kommende Uncharted-film, basert på den populære videospillserien til Playstation.

I tillegg til at Harrison Ford returnerte som den ikoniske Indiana Jones, er det også kjent at blant andre Mads Mikkelsen, Phoebe Waller-Bridge, Boyd Holbrook og Shaunette Renée Wilson er med i Indiana Jones 5.

Steven Spielberg, som regisserte de første fire fiulmene, har overlevert regissørrollen til James Mangold. Også på lydsiden er de kjente navnene, da John Williams kommer tilbake for å komponere filmens musikk.

Hvis alt går som planlagt, vil Indiana Jones 5 slippes på kino 29. juli neste år. Bortsett fra alle navnene, er detaljene praktisk talt fraværende om hva filmen egentlig handler om.