«Loki» får en andre sesong hos Disney+

Disney Plus-serien Loki får en andre sesong, noe som gjør den til den første MCU-serien som offisielt får en oppfølger.

Før Loki fikk vi seriene WandaVision og The Falcon and the Winter Soldier på Disney+, som begge er ferdige etter sin første sesong og sannsynligvis ikke får noen oppfølgere på strømmetjenesten.

Under tekstingene til den sjette og siste episoden av «Loki» lærer vi imidlertid at serien vil ha en oppfølger, noe som gjør den til den første MCU-serien som har en andre sesong.

I et intervju med nettstedet TV Line sier tidligere Marvel-sjef Kevin Feige at alle planer om å fortsette en serie for flere episoder «vil være diktert av historien».
– Det morsomme med MCU er skjæringspunktet mellom serier og filmer. Noen ganger fortsetter en tv-serie i andre sesong, og noen ganger i en film og deretter tilbake til en serie, sier han.

Loki handler om antihelten med samme navn (spilt av Tom Hiddleston), som etter å ha snappet teaseren i Avengers: Endgame blir arrestert av The Time Variance Authority. Organisasjonen, som har til oppgave å kontrollere strømmen av tidslinjen, sender Loki og agent Mobius (Owen Wilson) bort for å stoppe andre farlige avvik som skaper kaos på den «hellige tidslinjen».

Når den andre sesongen av Loki vil vises på Disney+ er foreløpig uklar, men før det har vi i det minste filmene Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Eternals og Spider-Man: No Way Home å se frem til i 2021.