Ridley Scotts historiske epos «The Last Duel» har sluppet sin første trailer

En mer enn to minutter lang, like intens som den er storslått, trailer introduserer historien om ridderen fra det 14. århundre ki Matt Damos skikkelse.

Ridderen Jean de Carrouges (Matt Damon), kjemper til døden mot sin adelsmann, Jacques Le Gris (Adam Driver), etter Carrouges kone (Jodie Comer) anklager Le Gris for voldtekt. Kong Charles VI erklærer at ridder Jean de Carrouges skal avgjør sin tvist med sin adelsmannved å utfordre ham til en duell.

Traileren viser storslagne scener som kan minne om Scotts Oscar-vinnende mesterverk Gladiator.

Filmen er basert på boken «The Last Duel: A True Story of Trial by Combat in Medieval France» av Eric Jager. Manuset er skrevet av Damon, Ben Affleck og Nicole Holofcener. Affleck dukker også opp i filmen som greven Pierre d’Alençon.

Filmen får amerikansk kinopremiere 15. oktober. Norsk premieredato er ennå ikke klar.