Det spanske radarparet har hovedrollene i Official Competition.

Her er den rykende ferske traileren til Official Competition som forventes å få premiere på en av høstens store filmfestivaler.

Regien er ved duoen Gastón Duprat & Mariano Cohn, kjent for filmer som The Distinguished Citizen, My Masterpiece, 4×4, og The Man Next Door.

I filmen møter vi en styrtrik forretningsmann som er på jakt etter sosial prestisje. Han bestemmer seg derfor for å lage en film og hyrer et stjernelag bestående av den berømte filmskaperen Lola Cuevas (Penélope Cruz) og to anerkjente skuespillere, som begge er enormt talentfulle, men har store egoer: Hollywood-skuespilleren Félix Rivero (Antonio Banderas) og den radikale teaterskuespilleren Iván Torres (Oscar Martínez).

Official Competition får premiere på spanske kinoer i løpet av høsten. Det er foreløpig ikke kjent om filmen settes opp på norske kinoer.

Om forfatter

Morten Steingrimsen jobber som filmjournalist. Han gjør intervjuer for en rekke medier, både for print og TV, og har gjennom en årrekke dekket filmfestivalene Cannes, Berlin, Toronto, Karlovy Vary, Zürich og Venezia. Steingrimsen har intervjuet mange av verdens største skuespillere og filmskaperne, som Brad Pitt, Oliver Stone, Charlize Theron, Dwayne Johnson, Zack Snyder, Tilda Swinton, Sean Penn, Anthony Hopkins, Ralph Fiennes, Robert Pattinson, Olivia Colman, Noah Baumbach og Laura Dern – for å nevne noen. I 2015 skrev Steingrimsen «Den store boken om James Bond», utgitt på Aller Forlag.

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen