Ventetiden har vært mildt sagt lang, men snart kan vi endelig se Daniel Craig tilbake som James Bond for siste gang.

Premieren på den kommende Bond-filmen No Time to Die begynner nå å bli veldig nær. Etter mange forsinkelser og utsettelser er tiden snart inne for å se Daniel Craig tilbake til tittelrollen, for femte og siste gang.

I en ny, kort trailer blir det kunngjort at det offisielt er på tide for James Bond å komme tilbake til lerretet. Blant de korte, intense klippene ser vi også glimt av noen av filmens stjerner, inkludert Rami Malek som skurken Safin, Ana de Armas som CIA-agent Paloma. Tilbake fra fortiden er skuespillere som Ben Whishaw, Naomie Harris og Léa Seydoux.

I No Time to Die møter vi en Bond som har forlatt sin aktive tjeneste for å nyte et rolig liv på Jamaica. Imidlertid har han ikke tid til å slappe av lenge før en gammel CIA-venn dukker opp, som trenger hans hjelp til å utføre et krevende oppdrag.

Manus og regi er av Cary Joji Fukunaga (Beasts of No Nation), som lager sin første film i serien.

No Time to Die har norsk kinopremiere 1. oktober.

Delta i diskusjonen