5 måter du kan bruke tiden på mens du venter på at neste sesong med Loki skal lanseres

Nå som sensasjonen med Marvels Loki har kommet til en slutt (i hvert fall foreløpig), lurer du sikkert på hva du skal gjøre med deg selv. Du føler deg kanskje litt tom. Endorfinrushet du fikk av å se Tom Hiddleston i hovedrollen forsvant kanskje litt for raskt. Vel, det finnes fortsatt måter du kan underholde deg selv på, uten å bli gal. Her er fem måter du kan bruke tiden din på mens du venter på at neste sesong av Loki skal slippe ut på Disney+.

#1 Gå inn på tilhenger-forumer

Det kan være veldig interessant å finne ut hva andre syntes om den første sesongen. Loki har en enorm tilhengerskare, så du vil trolig oppdage et stort spenn i ulike meninger om rollebesetning og manus, samt kostymedesign og inkludering i handlingen. Du synes kanskje det er interessant å se hvordan folks meninger skiller seg fra dine egne. Dersom dette er noe for deg, kan det være moro å se på teorier fra fans som kan sette i gang din egen fantasi.

#2 Se filmene på nytt

I et forsøk på å få tankene dine bort fra serien, men ikke komme for langt unna universet, kan du vurdere å se filmene på nytt. . Fra hans første debut i Thor til den kaotiske humoren i Ragnarok – du kan se om dette vil fylle tomrommet som Loki la igjen, hvertfall for en liten stund. Det kan også være en god påminnelse om å se hvor langt karakterene har kommet og deres ulike karaktervendinger.

#3 Se og analyser trailere sammen med venner

Dette kan være veldig gøy dersom du er av en noe mer teoribyggende type. Når de nye Loki-trailerne kommer ut, kan du bruke dem til å utløse fantasien din og glede deg til det du har i vente. Du kan også lage paralleller mellom begge de gamle trailerne og den nye, noe som kan være en fint tidsfordriv.

#4 Cosplay

Det er lite som er like morsomt som det å kle seg ut som favorittkarakteren fra favorittfilmen for å virkelig fordype seg. Det finnes uendelige mengder kreativ inspirasjon som du kan finne gjennom å analysere karaktertrekk og kostymer og gjenskape dem selv. Enten det er å velge en noe enklere cosplay som Ravonna Renslayers kostyme, eller til og med en alternativ versjon av Loki selv, kan du få det skikkelig gøy med å cosplaye favorittkarakterene dine.

#5 Fjern tankene dine fullstendig fra det 

Dersom Marvel-universet blir for mye for deg for øyeblikket etter den hjerteskjærende Loki-avslutningen, kan du jo alltids bare ta tankene dine bort fra det helt. Dette kan du for eksempel gjøre ved å oppsøke spenning i spill du finner på www.jackpotcitycasino.com, eller du kan finne noe annet å gjøre for å prøve å få hjernen din bort fra Loki og hele dette universet.

Oppsummering

Når en oppsiktsvekkende serie som Loki tar slutt, kan det føles som om et tomrom i livet har åpnet seg. Man savner kanskje de nye situasjonene som de fantastiske karakterene alltid ender opp i, eller å se på nye kostymene. Man får rett og slett følelsen av at man trenger mer. Bruk tiden på de fem tingen vi har nevnt over, og før du vet ordet av det vil sesong to være på plass.