Jay Pickett døde midt under innspillingen av «Treasure Valley»

Days of our Lives-skuespilleren Jay Pickett er død. Skuespilleren kollapset midt under innspillingen av  westernfilmen Treasure Valley.

Den mangeårige såpeoperaskuespilleren Jay Pickett er død. Det skjedde mens han gjorde jobben sin foran kameraet.

«Alle på settet prøvde så godt de kunne å holde ham i live.» skriver regissøren Travis Mills på Facebook. Jay Pickett filmet da han plutselig kollapset. Hans kollega Jim Heffel kunngjør nå på Facebook at stjernen er død: «Jeg har mistet en god venn, og verden har mistet en flott person.» skriver han.

Pickett hadde både skrevet manus og spilte rollen som cowboy i Treasure Valley. Ifølge kollega Heffel skal Pickett ha dødd mens han satt på hesten – «Akkurat som en ekte cowboy», skriver han.

Ifølge regissøren er dødsårsaken ennå ikke fastslått, men han skriver at det sannsynligvis er et hjerteinfarkt. Jay Pickett ble 60 år. Han har vært med i flere store tv-serier som Days of our Lives og General Hospital.