HoG_TP_00170_R Lady Gaga stars as Patrizia Reggiani in Ridley Scott’s HOUSE OF GUCCI A Metro Goldwyn Mayer Pictures film Photo credit: Courtesy of Metro Goldwyn Mayer Pictures Inc © 2021 Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc. All Rights Reserved.

Trailer: Ridley Scotts «House of Gucci» med Lady Gaga

Mord har aldri sett så stilig ut. Den første traileren for Ridley Scotts House of Gucci er nettopp sluppet,  den sanne historien om mote, makt, sex og drap.

Lady Gaga spiller hovedrollen som Patricia Reggiani, som giftet seg inn i moteimperiet bare for å vende seg mot ektemannen Maurizio Gucci (spilt av Adam Driver), etterfølgeren til en familie hvis navn betegner klasse og innflytelse. Forholdet deres endte dårlig, for å si det mildt, men ikke før etter flere tiår med krangler og en langvarig juridisk feide med onkelen Aldo (spilt av Al Pacino).

Traileren til filmen inkluderer også andre kuriositeter, spesielt Jared Leto som Paolo Gucci, Aldos sønn, en mangeårig designer med selskapet som tilsynelatende blir hånet i teaseren for sin dårlige smak.

House of Gucci kommer på kino 26. november.