Mord har aldri sett så stilig ut. Den første traileren for Ridley Scotts House of Gucci er nettopp sluppet,  den sanne historien om mote, makt, sex og drap.

Lady Gaga spiller hovedrollen som Patricia Reggiani, som giftet seg inn i moteimperiet bare for å vende seg mot ektemannen Maurizio Gucci (spilt av Adam Driver), etterfølgeren til en familie hvis navn betegner klasse og innflytelse. Forholdet deres endte dårlig, for å si det mildt, men ikke før etter flere tiår med krangler og en langvarig juridisk feide med onkelen Aldo (spilt av Al Pacino).

Traileren til filmen inkluderer også andre kuriositeter, spesielt Jared Leto som Paolo Gucci, Aldos sønn, en mangeårig designer med selskapet som tilsynelatende blir hånet i teaseren for sin dårlige smak.

House of Gucci kommer på kino 26. november.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen