Trailer: «Ingenting å le av» med Odd Magnus Williamson

 Ingenting å le av er skrevet av Odd Magnus Williamson, som også har hovedrollen. Petter Næss er endelig tilbake som regissør med en kinofilm i Norge.

-Det er så fint å endelig få vise frem traileren til denne filmen vi er så stolte av. Odda har skrevet en emosjonell berg- og dalbane av et manus – en fin miks av latter, tårer og kjærlighet. Det har vært en ren glede å bringe det hele til liv, med manusforfatteren selv foran kamera, hver eneste opptaksdag, sier Petter Næss.

Komedie

Filmen som får premiere 10. september på kinoer over hele landet, er et annerledes prosjekt. Det er en livsbejaende komedie om alvorlig sykdom, ekte vennskap og den store kjærligheten.

Odd Magnus Williamson spiller Kasper Berntsen, en vellykket stand-up komiker, som har alt han kan ønske seg. Han kjører faste show på Oslos beste klubber, har en perfekt kjæreste og trives svært godt i rampelyset. Men så mister han grepet og en dag endrer alt seg…

Ingenting å le av er en morsom historie om å ta livet på alvor, sier Williamson: «Jeg viste filmen til en av mine hardeste kamerater, som mener at følelser er en defekt hos mennesker. Han gråt 5 ganger og lo 8, så jeg synes det var ganske bra.»

Ingenting å le av er spilt inn under Covid-19, og kommer ut når alle trenger en skikkelig god feelgood film på kino igjen.

-Denne filmen har virkelig fått kjenne på konsekvensene av pandemien, med nedstenging og korona-utbrudd under produksjon. Men vi har ikke latt oss stoppe og er enormt stolte over å ha gjennomført produksjonen med stor entusiasme og overbevisning om at vi har en fin og viktig historie å fortelle. Nå håper jeg at vaksineringen går som den skal, og at alt som heter Delta-virus går i karantene, slik at kinoene er åpne for et stort publikum som etter å ha sett første smakebit i trailerformat bare kan glede seg til å se hele «Ingenting å le av, sier regissør Petter Næss.

Kinopremiere 10. september