Paramount+ bestiller 14 «South Park»-filmer til rekordpris

Strømmetjenesten Paramount + bestiller syv nye sesonger og hele 14 South Park-filmer til en verdi av 900 millioner dollar.

MTV Entertainment Studios – som i likhet med Paramount+ eies av morselskapet ViacomCBS – har ikke sluppet noe budsjett, men i følge Bloomberg News er avtalen verdt 900 millioner dollar, noe som vil gjøre den til en av de største i TV-historien.

Samarbeidet betyr at TV -serien blir fornyet til 30. sesong frem til 2027. Serien foreløpig oppe i 23 sesonger.

I 1997 hadde den første episoden av animasjonsserien South Park premiere. Serien om de fire vennene Stan, Kyle, Cartman og Kenny og deres ofte vulgære og satiriske krumspring ble en umiddelbar suksess..

Nå kunngjør Paramount Plus at de har inngått en avtale med MTV Entertainment Studios der skaperne Trey Parker og Matt Stone vil produsere hele 14 South Park-filmer i løpet av de neste seks årene.

– Matt og Trey er skapere i verdensklasse som briljant bruker sin skandaløse humor til å spore det absurde i kulturen vår, og vi er glade for å utvide og utdype vårt lange forhold til dem for å hjelpe Paramount + og Comedy Central. sier Chris McCarthy, leder for MTV Entertainment og leder for voksenanimasjon hos Paramount+.

Skaperne Matt Stone og Trey Parker er herlig fornøyd med kjøpet:
– Comedy Central har vært hjemmet vårt i 25 år, og vi er veldig glade for at de har forpliktet seg til oss de neste 75 årene. Da vi kom på en annen måte å produsere showet under pandemien, var teamet umiddelbart støttende og gjorde det mulig for oss å prøve noe nytt som viste seg å bli veldig godt mottatt. Vi gleder oss til å komme tilbake til å lage tradisjonelle South Park -episoder, men nå kan vi også prøve nye formater. Det er fantastisk å ha partnere som alltid tar en sjanse med oss, sier de begge.