Jackass-stjerne stevner sine kolleger før filmpremiere

Jackass-stjernen Bam Margera saksøker sine kolleger og Paramount fordi han fikk sparken fra den kommende filmen Jackass Forever.

Margera hevder at han ble sparket fra den kommende filmen  på feil grunnlag.

Variety skriver at Bam Margera fikk sparken i fjor høst, da han testet positiv for ADHD -stoffet Adderall – noe som er i strid med «helsekontrakten» han signerte. Selv sier han at han ble lurt til å signere kontrakten uten at advokaten hans fikk sjansen til å lese den. Søksmålet er rettet mot Paramount og produsentene Johnny Knoxville og Spike Jonze.

«Paramounts umenneskelige behandling av Margera kan ikke tillates. Margera ble utsatt for psykisk tortur i form av en uredelig kontrakt, og deretter oppsagt umiddelbart på grunn av sin medisinske tilstand,» heter det i søksmålet.

Margera, som er et av de opprinnelige medlemmene i Jackass-grupen, har gått inn og ut av rehab flere ganger de siste årene. Johnny Knoxville kommenterte situasjonen allerede i mai i et intervju med GQ: «Vi vil at Bam skal være glad, frisk og få den hjelpen han trenger.»

Jackass Forver har norsk kinopremiere 22. oktober.