Mer Kristoffer Joner på Viaplay – kommer med ny sesong av «Maskineriet»

Den fartsfylte spenningsthrilleren Maskineriet med Kristoffer Joner får en ny sesong på Viaplay. Serien har en forventet premiere til neste år på strømmetjenesten.

Hvor langt er du villig til å gå for å redde deg selv og familien din? Maskineriet skal igjen skildre hvordan tilsynelatende normale mennesker reagerer når de får livet snudd på hodet på grunn av ekstraordinære hendelser.

Olle Hultén (Kristoffer Joner) soner fengselsstraff i Sverige, og håper han snart blir løslatt for god oppførsel. Men utsiktene for å bli tidlig løslatt står i fare når Olle blir ført for retten, anklaget for medvirkning til et drap som hans ekskone Monika har begått.

Kristoffer Joner høstet mye skryt for sin tolkning av Olle Hultén, og Stavanger-mannen vil være med i den nye sesongen. Han får med seg alle de sentrale skuespillerne fra første sesong, deriblant Hanna Alström, Emilia Roosman og Julia Schacht.

– Jeg er klar for å få litt mer juling av gjengen i Maskineriet. Vi klarte å lage en «satans rask» og intens første sesong, og nå ser jeg fram å bidra til at neste runde blir enda mer brutal. Jeg blir ikke fornøyd før seerne har svettemerker i sofaen, sier Kristoffer Joner.

Han gleder seg likevel til klaustrofobiske slåsskamper og intense jaktscener når det skal lages mer av Viaplays «raskeste» dramaserie.

– Det blir godt å komme i gang igjen. Richard er en fantastisk regissør og en jeg traff veldig tonen med. Vi har hatt gode samtaler om hvor serien skal videre, og jeg gleder meg til at seerne får se hvilke vendinger den nye sesongen tar. Men når premieren kommer vil jeg være like jævlig nervøs som jeg alltid er, ler Joner.

Sesong to består av seks episoder og seriens regissør vil fortsatt være Richard Holm. Maskineriet kommer på Viaplay til neste år.