Pandemien fører nå til flere premiereendringer. Det er dårlige nyheter for Tom Cruise-fansen.  Top Gun: Maverick flyttes fra november til 27. mai 2022. Også Mission: Impossible 7 får ny dato.

Paramount har det nettopp blitt besluttet å flytte premiereplanen og utsette flere kommende store filmer. Ghostbusters: Afterlife og Mission: Impossible 7 vil også bli forsinket. Mission: Impossible 7 skulle ha premiere på det som er den nye datoen Top Gun: Maverick. Derfor erMission: Impossible 7 flyttet til 30. september 2022.

Studioet gir også Jackass Forever en ny utgivelsesdato: 4. februar 2022. Oppfølgeren til Jackass-gjengen skulle etter planen slippes i oktober i år. Deltavarianten av koronaviruset får skylden for endringen.

Samtidig benytter Sony anledningen til å utsette Ghostbusters: Afterlife med en uke. I stedet for 11. november får den nå sin amerikanske kinopremiere 19. november.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen