Paramount flytter «Top Gun: Maverick» og andre storfilmer

Pandemien fører nå til flere premiereendringer. Det er dårlige nyheter for Tom Cruise-fansen.  Top Gun: Maverick flyttes fra november til 27. mai 2022. Også Mission: Impossible 7 får ny dato.

Paramount har det nettopp blitt besluttet å flytte premiereplanen og utsette flere kommende store filmer. Ghostbusters: Afterlife og Mission: Impossible 7 vil også bli forsinket. Mission: Impossible 7 skulle ha premiere på det som er den nye datoen Top Gun: Maverick. Derfor erMission: Impossible 7 flyttet til 30. september 2022.

Studioet gir også Jackass Forever en ny utgivelsesdato: 4. februar 2022. Oppfølgeren til Jackass-gjengen skulle etter planen slippes i oktober i år. Deltavarianten av koronaviruset får skylden for endringen.

Samtidig benytter Sony anledningen til å utsette Ghostbusters: Afterlife med en uke. I stedet for 11. november får den nå sin amerikanske kinopremiere 19. november.