HBO Max lanseres i Norge 26. oktober

Norden og Spania blir de første i Europa som får tilgang til HBO Max. Dermed tilspisses strømmekrigen om kundene ytterligere.

HBO Max, WarnerMedias D2C strømmetjeneste, lanseres i Europa den 26. oktober. Norge, Sverige, Danmark, Finland, Spania og Andorra er de seks første europeiske landene der den helt nye strømmeopplevelsen blir tilgjengelig.

“WarnerMedias filmer og serier, som Harry Potter, Game of Thrones og The Big Bang Theory, er elsket av fans over hele Europa. HBO Max er laget for å gi dem den beste seeropplevelsen for å se disse favorittene, så vel som et mangfold av andre fantastiske titler», sier Johannes Larcher, Head of HBO Max International.

I 2022 blir HBO Max tilgjengelig i ytterligere 14 land: Bosnia-Hercegovina, Bulgaria, Kroatia, Tsjekkia, Ungarn, Moldova, Montenegro, Nord-Makedonia, Polen, Portugal, Romania, Serbia, Slovakia og Slovenia. Det er planlagt lanseringer i flere Europeiske land til neste år som del av den globale utrullingen.

HBO Max kommer til å tilby en verden av underholdning fra WarnerMedias kjente merkevarer, inkludert Warner Bros., HBO, DC og Cartoon Network, i tillegg til prisbelønte amerikanske og internasjonale originalproduksjoner kalt Max Originals. Alt på ett sted, for aller første gang.

Ved lansering kommer HBO Max vil å være tilgjengelig for nye kunder så vel som eksisterende kunder av HBO Nordic (enten de er direkte abonnenter eller abonnerer gjennom ulike partnere).

I mai i år markerte HBO Max sitt ettårsjubileum i USA, og i juni ble tjenesten tilgjengelig for første gang utenfor USA da den ble lansert i 39 territorier på tvers av Latin-Amerika og Karibia.
Johannes Larcher, Head of HBO Max International.