L-r, Marcus (Noah Jupe), Regan (Millicent Simmonds), and Evelyn (Emily Blunt) brave the unknown in "A Quiet Place Part II."

Horrorsuksessen «A Quiet Place II» kommer nå på Paramount+

Den kritikerroste blockbusteren fra Paramount Pictures får eksklusiv strømmepremiere på Paramount+ i neste uke etter et kort kinovindu.

Filmen fikk godekrtikker da  den gikk opp på kino i Noege i juni.A Quiet Place II kommer på Paramount+ den 14. september.

Filmen er ppfølgeren til grøssersuksessen A Quiet Place. Evelyn og de tre barna hennes står alene igjen etter å ha forsvart seg mot skapningene som angriper alt som lager lyd. Familien blir tvunget på flukt ut i det ukjente som venter utenfor hjemmets fire vegger.

I etterkant av de dødelige hendelsene i hjemmet må familien Abbott møte farene i omverdenen når de fortsetter sin kamp for overlevelse – helt uten lyd. De blir tunget til å våge seg ut i det ukjente og de innser raskt at skapningene som jakter på lyd ikke er de eneste truslene der ute … Filmen er skrevet og regissert av John Krasinski.

I hovedrollene finner vi Emily Blunt,Cillian Murphy, Millicent Simmonds, Noah Jupe, Djimon Hounsou og John Krasinski.