«Paranormal Activity 7» går rett til strømming

Den nye Paranormal Activity-filmen – den syvende i rekken – dropper kino og lanseres som en Paramount+ Original Movie på Paramount+.

Filmen får norsk og nordisk premiere den 29.oktober. Datoen er så klart ikke helt tilfeldig ettersom den lanseres i forbindelse med Halloween. Den opprinnelig planlagte utgivelse var i mars 2021.

Paranormal Activity er blant de største og mest suksessrike filmseriene i dag. De foregående filmene, som alle er kostnadseffektive, har spilt inn nærmere 900 millioner dollar på Box office.

Mansuet til den nye filmen er skrevet av Christopher Landon, som også har jobbet på flere av de tidligere filmene. I rollene finner vi Emily Bader, Roland Buck II, Dan Lippert & Henry Ayres-Brown.

Paramount slipper angivelig Paranormal Activity 7 i tide til Halloween. Opprinnelig planlagt utgivelse i mars 2021, ble den neste filmen i skrekkfranchisen presset tilbake til slutten av året på grunn av den pågående coronavirus -pandemien. I tillegg, på grunn av pandemien, vil filmen hoppe over en teaterutgivelse og gå rett til Paramount+ streamingtjenesten.