Sylvester Stallone selger filmrekvisitter på auksjon. Nå har du sjansen til å sikre deg rekvisitter fra filmer som Rocky og Rambo!

Sylvester Stallone -fans bør holde øye med auksjonen, som åpner i desember med flere ikoniske gjenstander fra actionstjernens lange karriere. Her kan du for eksempel svi av penger på en samling kniver fra Rambo-filmene, Judge Dredd-drakten, sheriffsuniformen fra Cop Land, fengselsstøvlene fra Escape Plan, og til og med gamle notatbøker fulle av ideer til Rocky– filmene.

Stallone har vært svært så produktiv siden han begynte i filmindustrien på begynnelsen av 1970 -tallet. I tillegg til å tøffe roller har han skrevet manus og regissert flere filmer, og har blitt nominert til tre Oscars

Auksjonen, kalt «Property From The Life And Career Of Sylvester Stallone», åpner 5. desember, og de som ikke er i Los Angeles kan også legge inn bud på nettet.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen